vrijdag 14 april 2006

Met passie de laatste blaadjes gemaakt

Vandaag goede vrijdag dus traditiegetrouw tijd voor de Mattheus, dit jaar onder directie van Ton koopman. Tussen de bedrijven door heb ik de laatste hand gelegd aan mijn vaas met stelen. Zo gaan mijn muziekpassie en mijn lapjespassie wel heel goed samen.   Naar het zich laat aanzien loopt het in de Mattheus ook dit jaar weer niet goed af, heel wat beter gaat het met mijn lapje. De vaas is best opgeknapt van "een paar" blaadjes hier en daar. Sommige blaadjes zitten los, de bloemen zijn ook uit meerdere lagen opgebouwd. Een hele klus...

12 opmerkingen:

Liesje zei

haha...dat je tussendoor dan nog tijd vrij kunt maken om foto's te maken en die berichtje te posten....ik kan me niet herinneren dat er ooit tijd was voor iets anders dan de passies op goede vrijdag. Dat was ook traditioneel de enige dag van het jaar waarin wij (de kroost) niet thuis wilden zijn..... ;)

marcella zei

de goede-vrijdag onthullingen van mijn kind..ik heb je gemist vandaag. dat had een reden begrijp ik ;)
we maken het maandag goed. ok?

Liesje zei

dat ik het er zelfs nog voor over heb om de hele dag én avond alleen thuis te zitten (en te eten) zodat ik niet naar jullie passie hoef te luisteren ;) nee, ik ga me dit weekend lekker storten op "mijn mozart" in de hofstad......

Berthi zei

Je was al geslaagd voor je bloemschikcursus......nu krijg je van mij (symbolisch!) als toetje nog een 'nuttig en fraai' diploma!

marcella zei

@Liesje, vertel...Mozart? waar? wanneer ?
@ Berthi, ik lijst em in, m'n diplma.... zoveel haalde ik er niet de laatste jaren ;)

Juul :o) zei

Het blok is héél erg mooi Marcella! :D

De "Liesje-conversatie" is leuk, ik moest vandaag ook aan jouw denken, omdat ik wel vewachte dat je naar de Mattheus Passion keek / luisterde... ;)

ineke zei

nuttig duurt nog even (dan moeten er nog meer blokken gemaakt, aan elkaar gezet, vulling en achterkant ertegen en het geheel gequilt, voordat het op een bank of bed kan) maar ffrraaaaii is het al in het kwadraat! :)
groet,
ineke

Juul :o) zei

Ik ga je "ver-link-en" ;) 8) bij Berthi, dat verdien je! :D

marcella zei

@ Juul, het klonk beslist dreigend maar het viel gelukkig mee :D

Juul :o) zei

:D :D :D
Ik hoop dat je het niet erg vind?
Maar je mooie quilt verdiend het! ;)
Ga je ons verrassen met 'n paar mooie eieren?
Ik ben nu natuurlijk erg nieuwsgierig geworden... ;)

annette-p zei

Een prachtig Baltimore blok!

yvonnep zei

Zie je wel: zo mooi geworden dat alleen oh..en ah.. volstaat!