Nuttig en fraaiNuttig en fraai

Onder deze naam vertel ik sinds 25 oktober 2005 over mijn handwerk-leven. Tot augustus 2011 waren mijn verhalen te volgen bij web-log. Tijdens hun verhuizing heb ik de draad opnieuw opgepakt bij blogspot. Omdat ook mijn oude logs nog veel gelezen werden breng ik die over naar mijn nieuwe blogplek. Ik werk in de tijd terug van augustus 2011 tot aan 25 oktober 2005. Vind je het leuk om ook de oude blogjes mee te lezen dan weet je nu in welke volgorde ik de blogjes plaats. Reageren kan zowel op de nieuwe als op de oude blogs. Ik weet niet of ik ook de reacties van de oude blogs terug plaats, dat is weer een flink karwei extra en die tijd besteed ik liever aan...een nuttig of fraai handwerkje.

Behalve aan een enkele quilt besteed ik mijn handwerkuurtjes de laatste jaren vooral aan de nuttige en fraaie handwerken. Een mooie selectie daarvan is bijeen verzameld in een Souvenir de ma Vie. Verder vind je hier stopwerk, merklappen en diverse andere bekende of minder bekende handwerktechnieken. Ook over bezoekjes aan tentoonstellingen en andere handwerkgerelateerde uitstapjes kun je hier het een en ander lezen. Ik exposeer zelf zo nu en dan en ook daarover lees je bij nuttig en fraai.

Ik wens je veel plezier bij Nuttig en fraai,
Marcella

zaterdag 12 januari 2008

Ons ben zuunig

Ik heb op te grote voet geleefd deze maand. Niet met de eurootjes maar met de bandbreedte. Kwistig strooide ik logjes en foto’s rond en schrok me vervolgens een hoedje: mijn 0.5 gig waren nu al op en de maand is nog lang. Ik ben vanmorgen naar de weblog dokter geweest en die heeft me een dieet geadviseerd. Het kostte me nogal wat moeite om zijn bijsluiter te ontcijferen maar ik ben er uit geloof ik, want zeker weten doe ik het niet.

Klein logje nu en maar een foto, want wie zijn billen brandt…..

Deze vergeten top vond ik: prachtige rozenstoffen en ander moois, o.a. van Lecien.
een top van ruim 2 m² met een mooie randstof. Hoe ik het quiltwerk op ga lossen weet ik nog niet.

16 Reacties

Geen opmerkingen: