vrijdag 2 maart 2012

Oma Lies

Tsja, dat was me wat. Schreef ik in het vorige logje nog heel feestelijk over de aanwezigheid van oma Lies, de over-oma van Sophie op Sophie's verjaardag. Korte tijd later lag diezelfde oma in het ziekenhuis en waren we allemaal minder vrolijk. Van handwerken en bloggen kwam natuurlijk niet veel en daarom was het ineens heel erg stilletjes hier op nuttig en fraai. Het verhaal heeft gelukkig een happy end want gisteren mocht mijn moeder naar huis. Sophie vindt dat erg lief van de dokter.
Op handwerkgebied gebeurde er hier ook niet heel veel, tussen de bezoekuren in moest er ook nog het een en ander gedaan en geregeld worden. Wel heb ik gisteren en vandaag mijn Vierlande sampler afgerond met een mooi open zoompje rondom.
Niet helemaal op de goede update-dag maar een kniesoor die daar op let. Straks nog even mijn eigen initialen in een klein hoekje erop en dan is ook dit project klaar.
Ander nieuws is een klein zondagswerkje wat ik in een dag of vier tussen de bedrijven door nog kon maken. Een klein beursje naar patroon van Soed Idee
Het patroon had ik al een tijdje in huis en nu was het een mooie gelegenheid om het te maken.
Verder volgde ik nog voor mijn moeder in het ziekenhuis belandde een klein workshopje op de handwerkbeurs in Zwolle:
maar daarover later meer.

22 opmerkingen:

Ine zei

Ah Marcella, dus daarnaar was je zo haastig op weg ;-)
Je hebt je laten inspireren door Jessica.
Mooi die vlinder.

Anny zei

Gelukkig is oma Lies weer thuis! Je zult het wel heel druk gehad hebben. Om nog maar niet te spreken van alle spanning die zo'n ziekenhuisopnamen met zich meebrengt. Je vierlande is prachtig en het beursje is heel lief! Mooi weekend! Anny.

Lida zei

Fijn dat je moeder weer thuis is en ik hoop dat ze helemaal opknapt en nog heel lang van Sophie zal kunnen genieten! Prachtig je lap en ook je beursje is heel leuk geworden. Die vlinder is dat goud borduren of kralen, wordt ook heel leuk, veel plezier met je steekjes, fijn weekend,
Lida

Annelies zei

Goed te horen dat je moeder weer thuis is. Je Vierlande ziet er prachtig uit. Ik heb er deze maand niets aan gedaan.

Anoniem zei

Wat een schrik, maar gelukkig gaat het nu weer goed met oma Lies! Fijn dat ze weer thuis is!! Je vierlande is prachtig geworden, wow, wat een monumentaal werk is dit! Hier kun je echt heel erg trots op zijn! Fijn weekend, een beetje uitrusten maar denk ik...!? Groetjes van Lupineke

Jeanny zei

Heel mooi je Vierlande, ook af!
Het beursje en de vlinder mogen er ook zijn.
Groetjes.

Jeanny zei

Heel mooi je Vierlande, ook af!
Het beursje en de vlinder mogen er ook zijn.
Groetjes.

betty prins zei

Ja, en dan staat je leven ineens in het teken van ziekenhuis bezoek en zorgen om de gezondheid van je moeder.
Je vierlandenlap is prachtig geworden en het vlindertje lijkt wel van goud!

Noor zei

fijn dat je moieder weer thuis is.
warme groet, Noor

marcella zei

Ha Ine, dat was inderdaad de reden van mijn snelle langslopen ;) We waren al een beetje laat door oponthoud bij de catering en toen waren we ook nog een beetje de weg kwijt :)

De vlinder is inderdaad goud borduurwerk en voor mij de eerste kennismaking met de techniek. Erg leuk om te doen en ik ga vast nog wel eens iets met goudborduurwerk doen

josé zei

Fijn dat je moeder weer thuis is. Sophie heeft helemaal gelijk.Heerlijk en nu genieten van het voorjaar met haar.


En je Vierlande zo mooi, zo knap van jullie die er mee bezig zijn. Af dit zou voor mij een jaren plan zijn.

Het beurs-je ook zo pracht. Nog maar te zwijgen over je mooie vlinder.

Weer genieten hier.

Groetjes José

GRANNY'S HOUSE zei

Wat heerlijk dat je moeder weer thuis is, mijn kleinkinderen zouden hun over-oma ook heel erg missen en ik wil mijn moeder nog lang niet kwijt.
Wat gaat dat een schitterende vlinder worden!!!

Groetjes
Ines

anneke zei

Wat fijn dat het beter gaat met je moeder en ze weer thuis is. Inderdaad errug lief van de dokter...

Mooi,je vierlandelap! Een echte aanwinst in je eigen handwerkverzameling. Dat beursje is toch ook een schatje.... ooit voor Sophie?

Erica zei

Je vierlande lap is prachtig geworden, het beursje ook en de vlinder is veelbelovend. Knap dat je nog zo veel uit je handen tovert tussen het zorgen voor je moeder door. Hopelijk kun je nog jaren van haar genieten.
Groetjes,
Erica

sylvia zei

Heel erg mooi!! En nog veel beterschap met oma Lies, niet leuk als moeders in het ziekenhuis liggen, he?!
fijn weekend

Jessie zei

Gelukkig voor je dat het goed is afgelopen met Oma Lies, je werken zijn weer heel erg mooi!

Gerard zei

Gelukkig is je moeder weer thuis. Opluchting en het racen naar en van het ziekenhuis is weer voorbij. Ik miste je al op je blog.
Prachtige lap, de Vierlande sampler! Een gouden vlinder, schitterend! Ja, goudborduren lijkt me ook zo mooi om eens te doen...Ik heb nog vele plannetjes om te gaan doen, maar ik kan maar aan één ding tegelijk werken, de rest zal moeten wachten.

Chris zei

Dan staat je wereld even op z'n kop en heb je alle tijd en energie voor je moeder nodig. Gelukkig dat dat nog kan Marijna en helemaal gelukkig dat ze weer thuis is.
De Vierlande sampler is nu toch bijna af hè?! Die vlinder ziet er heel veelbelovend uit. Prachtig. Heel fijn weekend.

Guusje, zei

Wat fijn dat je mam weer naar huis is en het goed is afgelopen. En wat is je Vierlande prachtig geworden. Het beursje een schatje en ja het goudwerk helemaal fantastisch.

marijna zei

Dat was dus wel even schrikken dat je moeder inhet ziekenhuis terecht kwam. Gelukig goed afgelopen lees ik. Ziekenhuis bezoek kost een hoop tijd, plus de spanning hoe het verder zou gaan. Je lap is prachtig geworden. En wat een lief beursje!

lheurebleue zei

om 'niets' gedaan te hebben, laat je toch weer veel 'wel gedaan' zien.
wat een opluchting dat het weer beter gaat met je moeder! maar ook als ze weer beter is, blijf je waarschijnlijk toch bezorgd aan haar denken ...

Anoniem zei

Gelukkig is het weer goed gekomen met oma Lies...en wat geweldig mooi is je lap geworden.PROFICIAT.

grtjs, Binta