zaterdag 31 december 2011

Vierlande viering

Op de laatste dag van het jaar nog net even tijd gevonden om een blogje over de Vierlande lap te schrijven.
 Vorderingen van het Vierlande project kun ook zien bij Marian, Jeanny en Willy. Basje slaat vermoedelijk nog een maandje over, maar wat in 't vat zit...Aan de rechterkant kun je de links naar de betreffende weblogs vinden.
Omdat ook december erg veel 'snipper-momenten' had ben ik lekker verder gegaan met de Vierlande lap omdat je die het makkelijks weglegt en even gemakkelijk later weer oppakt.
De hoek linksonder, hierboven op foto had ik vorige maand al klaar, maar omdat ik hem zo leuk vind laat ik hem nogmaals zien. Het zijn ook de enige engeltjes in deze lap.
Hier zie je dat ook mijn Vierlande merklap hier en daar een rood accentje heeft, al heeft de lap van Jeanny veel meer rood dan de mijne.

Hierboven  zie je dat het rood op die plek nog ontbreekt; de figuurtjes zijn duidelijk nog niet af. Ik ben deze maand alleen met donkerblauw verder gegaan, de rood-accentjes heb ik voor januari bewaard.
In de hoek rechtsonder moet ik nog een paar steekjes in blauw, maar dat zijn dan ook nog de enige ontbrekende blauwe steekjes. De lap is verder op de afwerking en het rood na klaar.
Een mooi einde van het oude jaar. Wat er volgend jaar op het programma komt? Eerst maar eens deze lap helemaal afmaken en dat... zie je misschien eind januari 2012 al.

Dank jullie wel voor alle lieve, bemoedigende en gezellige reacties op nuttig en fraai en ook privé. Vooral bij de moeizame verhuizing van weblog was het heerlijk te weten dat er zoveel vrienden en vriendinnen zijn. We maken er samen weer een geweldig jaar van!

13 opmerkingen:

Jeanny zei

Tjonge Marcella wat ben jij opgeschoten met je Vierlande!
Hij is echt mooi!
Fijne jaarwisseling en tot volgend jaar!!
Lieve groeten.

Anoniem zei

Die is mooi aan het worden ,en je gaat wel erg snel.
Ik heb het pakket net voor mijn verjaardag gekregen ben dus net begonnen.
Fijne jaarwisseling en dat we in het nieuwe jaar weer mooi mogen genieten van je prachtige kunstwerkjes.
Groetjes Ria

lheurebleue zei

niet verwonderlijk op deze oudejaarsdag terwijl het rond mij heen knettert & knalt: je vierlandelap lijkt wel op de 'bloemekee' (groots eindsalvo) van een prachtig vuurwerk! kijk maar eens goed hoe de motieven lijken open te spatten!
jij ook dank voor alle lieve, leuke en bemoeidigende reacties op mijn blog!

betty prins zei

Zoooo, zo ver al met je Vierlandenlap, nog even en dit kunstwerkje is ook weer af! Het lijken inderdaad uit een spattende sterren in de lucht!

Marjan zei

Oh, wat prachtig, Marcella!
Ik ga volgend jaar lekker door met genieten van al het moois dat je laat zien op je blog. Veel dank daarvoor!
Fijne jaarwisseling en al het goede voor 2012 gewenst!

KijkDaarIs zei

Wat een juweeltje...echt prachtig!!!
Voor jullie ook een héél gelukkig nieuwjaar!!

Phebe and Jane zei

Wat een mooie lap is dit toch!
Ik wens je een hele fijne jaarwisseling toe en het allerbeste voor 2012.
Groetjes,
Marian

Guusje, zei

Wat is hij geweldig mooi geworden en wat heb je dat snel gedaan geweldig. En bij mij staat er volgend jaar een nieuw project op het program. Ik ben al druk op zoek naar patronen.

Guusje, zei

O ja ook voor jullie een goed, gezond en zeer creatief 2012 gewenst, zou ik bijna vergeten.

Willy zei

Prachtig Marcella.Het is al bijna een affo.Ik heb nog een hele weg te gaan, maar het is erg leuk om die figuren te zien ontstaan.
Fijne jaarwisseling en een mooi 2012.
Groetjes

Lida zei

Gaaf! Bijna af, wat wordt hij mooi! Ik vind het weer een schitterende lap!Ik wens je een gezond, gezellig en creatief 2012, groetjes
Lida

Anoniem zei

Wat een formidabele mooie en grote merklap,zeker een pronkstuk in de" verzameling.M.H.

Anoniem zei

wat een beauty wordt het en die enkele accentjes maken het toch een levendiger geheel van, Ga nu even spieken bij de anderen, Volgende maand hoop ik er weer te zijn Basje