vrijdag 2 december 2011

een give-away cadeautje voor mij en eentje voor....

Vorige week had Petra een giveaway die ik tot mijn grote verbazing zomaar won. Deze week viel er een bijzonder leuk patroontje met een mooie kaart van Petra op de mat.
Het patroontje is van Little House Needleworks en daar borduurde ik eerder zelf ook een huisjespatroontje van
Een poosje geleden borduurde merklap-vriendin Basje ook een Little House patroontje voor mij en daar schreef ik toen dit blogje over.
Ik hoef jullie dus niet te vertellen dat ik heel blij ben met dit patroontje.

Vorige week heb ik ook de laatste blogjes van 2011 weer online gezet hier op nuttig en fraai. Het hele jaar 2011 van 1 januari tot en met vandaag is nu weer compleet. Reden voor mij om ook een kleine give-away te organiseren. Op 10 december is er een kerstfair bij de bekende quiltwinkel in de buurt en ik heb me laten vertellen dat Atelier Soedidee daar ook zal zijn. Een mooie gelegenheid om een patroontje van Soedidee te kopen voor de winnaar van de Nuttig en fraai give away.
Het enige wat je hoeft te doen is hieronder een berichtje achter laten en dat kan tot en met zaterdag 10 december. Veel succes en misschien ben jij ditmaal de gelukkige.

35 opmerkingen:

sylvia zei

ja, die LHN patroontjes blijven altijd maar leuk: ik heb er vorig jaar alle maanden van geborduurd en nu liggen er nog een riedeltje ornamentjes.......:(
Nog geen tijd voor gehad, ook nog niet voor jouw berichten van 2011, maar daar hoop ik dit weekend verandering in te brengen!!
groetjes, Sylvia

Lida zei

Wat leuk en wat is het goed terecht gekomen bij jou! En nu zelf een give-away, nu ik ben gek op haar patroontjes dus ik wil best meedoen! Fijn weekend,
Lida

Ria Groeneveld zei

Gefeliciteerd met het patroontje. Lijkt me leuk om wat te winnen. Daar doe ik graag aan mee,

groetjes en fijn weekend,

Ria

Chris zei

Die give away is op het juiste adres gekomen!! Ontzettend leuk voor je. Het zijn prachtige borduurtjes.
Dagdag, fijn sinterklaas weekend!

Willy zei

Leuk Marcella. Mooie patronen zijn het. Nu krijg je ook een drietal compleet. Petra heeft ook drie prachtige borduurwerken bij elkaar. Ik heb het patroontje van "Home of a needle worker" bij haar gewonnen.
Groetjes

Corrie zei

Marcella wat leuk dat je zo'n schattig huisje hebt gewonnen en je krijgt straks een hele verzameling. Hopelijk heb je een groot huis met grote muren om een prachtige huisjescollage te maken.
Wat een pracht is die Vierlande en auw, auw, auw, wat vreselijk jammer dat je die schitterende naaikist indertijd niet hebt gekochtt, ik zit erbij te kwijlen!

Hilde zei

Mooi, dat je zo weer zo'n prachtig huisje kan maken en leuk dat je een give away organiseert. Ik blijf je blog volgen hoor (ook zonder give away).

GRANNY'S HOUSE zei

Gefeliciteerd het ziet er schattig uit, het heeft ook iets warm en liefs al die huisjes en ik zou er niet mee zitten als ik er een won ;-))

Groetjes
Ines

Anoniem zei

Dit cadeautje had bij niemand beter dan bij jou terecht kunnen komen, gefeliciteerd! Je vertelt, dat je nu al je oude logjes teruggeplaatst hebt (wat een werk he!!). Even een vraagje hierover, kun je dit ook doen zonder dat ze telkens als nieuwe logjes verschijnen? Daar ben ik erg benieuwd naar... Fijn weekend, groetjes van Lupineke

marcella zei

@Lupineke,
als je een nieuw ( of oud) berichtje maakt zie je links onderaan 'berichtopties' als je dat aanklikt verschijnt rechtsonder 'datum en tijd' daar kun je 'gepland op' aanklikken en vervolgens kun je de originele datum van het oudere logje invoeren. Ik heb overigens nog lang niet alle logjes teruggeplaatst, alleen 2011 tot dusver. ik moet dan nog terug tot oktober 2005 :)

Anoniem zei

Dat Zal een schattig trio worden!!!

Groeten van Annette

Wilma Kuin zei

Wat een leuke patronen zijn het toch!! Leuk dat je hebt gewonnen,..

Jeanny zei

Oké ik doe ook een gok, want de patroontjes zijn schattig !!
Fijn weekend.

betty prins zei

Ja, het zijn echt schattige borduurpatroontjes en ook echt iets voor jou! Die huisjes zijn zo leuk (of is dat het huisjesvirus al..)en ik bewonder je overzet aktie, wat een extra werk toch!
Leuk die give-away, ik doe mee...

petrashandwerken klosje en naald zei

LEUK dat je nu ook "huisjesfan" bent
;-)
veel borduurplezier!
..bij deze wil ik ook 'n gokje wagen.
Fijn weekend,
groetjes, Petra

Johanna Zweden zei

Wat een schitterende borduurwerkjes, ik kan hier zo van genieten
Groetjes Joke

Guusje, zei

Gefeliciteerd met je give away wat een leuk patroon heb je gewonnen. En wat een mooie laat je ook weer zien, helemaal mijn stijl.

Anny zei

Gefeliciteerd met je give-away cadeautje. Natuurlijk doe ik graag mee met die van jou... en ... ik dacht dat je ook niet in het gemeenteriool mocht komen... voorlopig loopt alles weer soepel door...

Unknown zei

Gefeliciteerd met je prijs.
Ik ben ook heel blij dat je alle óude'blogjes aan het terugzetten bent. Dat is een hoop werk,maar ik vind het heerlijk om te lezen,vooral omdat ik ook oude handwerkspulletjes verzamel. ik leer steeds wwer iets nieuws van je blog.
Heel erg bedankt en bij deze waag ik ook een gokje
Saskia

Gerard zei

Leuk idee, zo'n give-away.
Die huisjes zijn erg leuk om ook klein te borduren, één kruissteekje over één draadje of een half kruissteekje over één draadje.
Goed, dat de blogs van 2011 nu allemaal hier te lezen zijn, bedankt.

Hilda zei

Gefeliciteerd met je prijs. Is zeer goed terecht gekomen bij jou. En ik, waag een kansje

lheurebleue zei

die give away was duidelijk naar het juiste adres gegaan!

Monica en Guus zei

Leuk dat jij gewonnen hebt, gefeliciteerd met je mooie borduurpakket, dit is aan jou echt besteed

Barbara zei

Beste Marcella,

Ik vind het elke keer een feest
Als ik op jouw blog ben geweest
Ik raak steeds weer geinspireerd
En ik heb ook al veel van je geleerd
Ik hoop dat je nog jaren doorgaat
En ons over je mooie handwerken bijpraat

Sint

marijna zei

Zo krijg je een hele serie!! leuk...

Anoniem zei

Dag marcella,
Ik heb geen eigen blog maar lees en bekijk je vorderingen met veel plezier en het werkt inspirerend.
groet Tjitske.

Oude lappen zei

Ook ik wil graag m'n kans wagen. Ik vind de patroontje allemaal heerlijk om te maken.
Liefs Liliane

Annemieke zei

Wat een mooie borduurwerkjes en die je gewonnen hebt is ook schitterend! Graag zou ik meedoen met de give-away. Ik had best op kasteel Amerongen willen meekijken,de mensen daar hebben vast een leuke baan.
Groetjes
Annemieke

Phebe and Jane zei

Wat leuk voor je dat je zo'n schattig patroontje gewonnen hebt. Ik doe graag mee aan de give-away.
Groetjes,
Marian

Miss Steekjes zei

Ik volg je blog met grote regelmaat en geniet van al je handwerkerigheden. Deze keer ben ik dus ook maar eens zo brutaal om mee te doen met de give-away...

Francien Reijmers zei

Ik volg je blog met veel plezier en geniet altijd van je mooie verhalen! En een give away ik waag een gokej mee,

Francien

Anoniem zei

Keuk dat jij gewonnen had...heel erg mooi patroontje trouwens, misschien bestel ik het wel.
MAAR...ik wil ook wel een gokje wagen bij jouw give-away.
Groetjes, Binta

josé zei

Wat leuk om hier een gokje te wagen, ik doe dolgraag mee het is mijn trouwdag 10 dec.

Wat enig dat jij het leuke patroontje gewonnen hebt.

Komt bij jou goed terecht !! Geniet ervan.

Liefs José

twink zei

Hi marcella, net enorm genoten van je prikkeltje. wat een leuk idee maar wat fijntjes ik weet niet of ik zo klein kan werken, ik zal het eens proberen met een heel klein werkje !!
huisjes zijn ook erg leuk, ben nog eens van plan m mijn eigen huis in die stijl als patroontje te maken zou een goed idee geven hoe het te doen.
onverwachts maar erg leuk !!

handwerkfestijn
27 Sep 2011 - 08:00 Collecteleidster Marja Leijtens - Smit Roeters organiseerde dit jaar samen met ruim 20 medewerkers voor de vijfde keer het handwerk-festijn. Er kwamen drie dagen lang honderden bezoekers langs. De handwerkmarkt met stoffen, garen en vele andere handwerkbenodigdheden, workshops en demonstraties leverde in totaal 8100 euro op.

Ook in 2012 zal het Handwerkfestijn voor de zesde keer plaatsvinden: op vrijdag 31 augustus, zaterdag 1 september en zondag 2 september 2012.

gr twink

Anoniem zei

/wat leuk deze borduurtjes... de bovenste twee heb 'k ook...