donderdag 25 maart 2010

Feestelijk

Het is alweer een tijd geleden dat ik jarig was, ruim vijf maanden alweer, maar vandaag mocht ik van het verjaarscadeautje van onze kinderen en Sophietje genieten, samen met mijn lief want die mocht mee.

Eerst was er nog een rondleiding in de Timmerwerf; vandaag was dat een groep dames met rode hoed die onze lapjes kwamen bekijken en na afloop nog lang napraatten onder het genot van de inmiddels beroemde High tea in de Bongaard. Mieke van onze souvenirgroep is een van de Rode Hoeden-dames en zij had het uitje naar De Timmerwerf zeer goed voorbereid. Na afloop waren er bloemen voor de drie rondleisters, rode natuurlijk met hier en daar een vleugje paars en werden alle gasten verblijd met een zelf ontworpen merklap pakketje. Wat zijn we weer verwend!

Daarna was het snel naar huis, een boterhammetje eten, even verkleden en toen naar het theater.
Het oorspronkelijke plan was om ons naar The last night of the Proms te sturen, in Londen dus, maar dat bleek geen haalbaar project. Om daar kaarten voor te kopen moet je eerst het afgelopen seizoen een concert-serie bezocht hebben en dan nog is het maar de vraag of er voor jou alsnog een plaatsje is bij the last night. Wel ontzettend lief dat je kroost zo iets voor je bedenkt.
Plan twee was om mams en paps te trakteren op een avondje opera.

Wij waren daarom vanavond in het Lucent Danstheater in den Haag waar La Traviata gespeeld werd.
In de pauze dronken we gezellig een glaasje en al met al hadden we een zeer memorabele avond.
Wat een lief en zeer geslaagd verjaarscadeau!

omdat ik jullie evenmin het wel en wee van Violetta en haar Alfredo wil onthouden volgt hier een zeer, zeer korte samenvatting, opgenomen op een overdekte markt in Valencia, La Traviata in 6 minuten

18 Reacties

Geen opmerkingen: