maandag 2 december 2013

zo lang niets geschreven

Het is me in mijn inmiddels ruim acht-jarige blogperiode nog niet gebeurd dat ik zo lang niets van me heb laten horen. Het had een reden en die was op zijn zachtst gezegd uiterst onplezierig. Mijn blogverjaardag op 25 oktober, die ik met een cadeautje aan de lezers had willen vieren ging aan me voorbij en voordat ik het wist was het 2 december. Het moet er nu maar weer eens van komen en om gelijk maar met een leuk nieuwtje aan te komen gaat dit blog over de tentoonstelling OEFENSTOF van Joke Visser in Breda's museum. In het najaar van 2011 was ze uitgenodigd op de Carrefour in Ste Marie aux Mines en daar maakte ik de foto's die je in dit blog kunt bekijken. Een erg mooie tentoonstelling was het, daar in Presbytère van Ste Croix aux Mines en het was ook daar dat Joke mijn lief en mij influisterde dat ze was gevraagd voor een tentoonstelling in....Parijs! Ik was er bij, dit voorjaar en had er een fijne week. Nu is de tentoonstelling ook in Nederland te bekijken, in Breda en daar ging mijn laatste logje uit oktober over. Voor de openingstijden en verdere gegevens over de tentoonstelling verwijs ik je naar dat verhaal. Nieuw is dat Joke nu zelf de rondleidingen verzorgt. Op zondagen (met uitzondering van aanstaande zondag 8 december) om 14.00 geeft Joke gratis een rondleiding voor de bezoekers van de tentoonstelling Oefenstof. De rondleding duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Reserveren is niet nodig. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag verzorgt Joke eveneens rondleidingen maar deze zijn op aanvraag. Deze door-de-weekse rondleidingen zijn niet gratis. Voor een afspraak kunnen belangstellenden contact opnemen met Ans Schellinger: aj.schellinger@breda.nl of via telefoonnummer 0765299310. Ik heb nog geen gelegenheid gehad om de tentoonstelling in Breda te bezoeken. Gelukkig heb ik nog even tijd want het duurt nog tot en met 2 februari 2014. Misschien zie ik jullie wel op een van de zondagen?

14 opmerkingen:

Phebe and Jane zei

Fijn dat je terug bent. Ik maakte me al een beetje ongerust.
Ik ben ook nog niet in Breda geweest. Dat staat in de kerstvakantie op het programma.
Ik hoop dat het je lukt om weer vaker te bloggen. Ik heb je berichtjes echt gemist. Ik ben heel benieuwd of je nog wat aan de Marker lap hebt gedaan.
Groetjes,
Marian

Chris zei

Allereerst, ik hoop van harte dat de onplezierige situatie de goede kant op is veranderd!
Dat zal een hele mooie en interessante tentoonstelling zijn en fijn natuurlijk dat Joke de rondleidingen kan verzorgen. Ik hoop dat je gauw de gelegenheid zal hebben om er zelf van te genieten Marcella. Heel veel sterkte hoor en lieve groet van mij.

Jeanny zei

Fijn dat je terug bent.
Voor ons staat de tentoonstelling Oefenstof eind december in de agenda!

Annelies zei

Ik hoop echt dat het me lukt, maar ik heb het erg druk. Ik ga het proberen.

Wilma Kuin zei

Fijn dat je er weer bent,...

berthi zei

Goed om weer een berichtje van je te lezen!

Anoniem zei

Hoop Marcella dat wat de reden van je afwezigheid was,niet ernstig was en dat het nu goed gaat.
Zo jammer dat Breda voor mij te ver weg is.Het lijkt me erg mooi om te zien.Ga nu toch het boek bestellen.
goede dag
groetjes,Truus uit Drenthe

Basje zei

gelukkig , ze is er weer de trouwe Marcella, en je moet genoten hebben in Parijs en zal dat zeker weer doen in Breda, Met zo;n verzameling ie je toch telkpens weer iets anders

Lida zei

Bedankt! De eerste twee weekenden zit ik vol, maar daarna moet het toch zeker een keer lukken er naar toe te gaan, dus wordt genoteerd en vast bedankt voor de foto's die maken dat je er meteen naar toe wilt! Groetjes
Lida

betty prins zei

Ik verheug mij nu al op een bezoekje aan de expositie in Breda!
Hoop dat alles weer een beetje ten goede is gekeerd en ik ben blij dat je weer aan zin hebt om te schrijven.
Veel goeds, Betty

Gerard zei

Het kan niet anders dan een prachtige tentoonstelling zijn. Het boek of te wel de catalogus van de tentoonstelling is super prachtig. Ik ben blij dat ik het heb besteld, nadat je het in oktober weer genoemd hebt.
Jammer, dat ik geen plannen heb om naar nederland te gaan in de winter... anders bezocht ik zeker Breda op de dagen met rondleiding.

Guusje, zei

Fijn dat je er weer bent ik hoop dat het weer wat beter gaat of dat het de goede kant op gaat. De tentoonstelling lijkt me geweldig mooi. Heel misschien ga ik in de kerstvakantie naar Breda.

Marjan zei

Ik verheug me erop om erheen te gaan! Fijn weer wat bij je te lezen.

lheurebleue zei

ik begin nu mijn achterstand in te halen en lees over je onplezierige ervaringen die naar ik hoop inmiddels voorbij zijn.
die tentoonstelling staat al lang op mijn lijstje!