vrijdag 28 december 2007

In de bonen

Nee, ik bedoel niet dat ik in de war ben of zo maar ik heb het over de kerst.
Beide dagen hadden we ons kroost over de vloer en hebben we de tijd met hapjes en drankjes gevolgd door lange tafelsessies met veel spannende gangen en besprenkeld met wijn doorgebracht. Tussen de bedrijven door hebben we spelletjes gespeeld zoals dit bonenspel. Gistermiddag speelden we het laatste spelletje en daarna hadden mijn lief en ik het huis weer voor ons alleen. Na al die lekkere gangen van de kerstdiners en bovendien weinig zin in weer een gang naar de Kassa besloten we ‘s avonds iets eenvoudigs uit eigen kast te eten. Het werden…bonen ;)
Ze smaakten overigens heerlijk na al die exquise hapjes.

Vandaag is alles weer echt gewoon en dus kwam er een handwerkje uit de kast. Ik ben weer aan de slag gegaan met het wandkleedje voor Elise want de tijd begint aardig te dringen. Om toch een fotootje te hebben bij dit log laat ik mijn kleine vorderingen aan mijn wit- en sneewerklapje zien. Het randje Markens sneewerk is inmiddels klaar en gaandeweg begon ik deze techniek een beetje in mijn vingers te krijgen.
Ik vind dit een erg fijne techniek om te doen en ga daar zeker nog eens iets anders in maken. Dit lapje wordt straks in mijn souvenir gebruikt. Om die reden zijn de zijkanten niet afgewerkt.

11 Reacties

Geen opmerkingen: