Nuttig en fraaiNuttig en fraai

Onder deze naam vertel ik sinds 25 oktober 2005 over mijn handwerk-leven. Tot augustus 2011 waren mijn verhalen te volgen bij web-log. Tijdens hun verhuizing heb ik de draad opnieuw opgepakt bij blogspot. Omdat ook mijn oude logs nog veel gelezen werden breng ik die over naar mijn nieuwe blogplek. Ik werk in de tijd terug van augustus 2011 tot aan 25 oktober 2005. Vind je het leuk om ook de oude blogjes mee te lezen dan weet je nu in welke volgorde ik de blogjes plaats. Reageren kan zowel op de nieuwe als op de oude blogs. Ik weet niet of ik ook de reacties van de oude blogs terug plaats, dat is weer een flink karwei extra en die tijd besteed ik liever aan...een nuttig of fraai handwerkje.

Behalve aan een enkele quilt besteed ik mijn handwerkuurtjes de laatste jaren vooral aan de nuttige en fraaie handwerken. Een mooie selectie daarvan is bijeen verzameld in een Souvenir de ma Vie. Verder vind je hier stopwerk, merklappen en diverse andere bekende of minder bekende handwerktechnieken. Ook over bezoekjes aan tentoonstellingen en andere handwerkgerelateerde uitstapjes kun je hier het een en ander lezen. Ik exposeer zelf zo nu en dan en ook daarover lees je bij nuttig en fraai.

Ik wens je veel plezier bij Nuttig en fraai,
Marcella

zondag 13 mei 2007

Moederdag

Een tijdje geleden liet dochter Elise hier een borduurtje zien wat ze maakte naar aanleiding van de adoptie van kleine Sienna. Ruim twee weken geleden ging dochterlief met haar man naar Schiphol om het meisje in Nederland welkom te heten.
Zij waren daar bepaald niet de enigen: de ontvangsthal van Schiphol was letterlijk overvol met familie, vrienden, collega’s en bekenden van de kersverse ouders. Sienna liet alles rustig en met een brede lach op haar toetje over zich heen komen.

Dit is Sienna.

voor haar nieuwe Nederlandse mama en pappa zal het vast een heel bijzondere moederdag zijn.

Geen opmerkingen: