Nuttig en fraaiNuttig en fraai

Onder deze naam vertel ik sinds 25 oktober 2005 over mijn handwerk-leven. Tot augustus 2011 waren mijn verhalen te volgen bij web-log. Tijdens hun verhuizing heb ik de draad opnieuw opgepakt bij blogspot. Omdat ook mijn oude logs nog veel gelezen werden breng ik die over naar mijn nieuwe blogplek. Ik werk in de tijd terug van augustus 2011 tot aan 25 oktober 2005. Vind je het leuk om ook de oude blogjes mee te lezen dan weet je nu in welke volgorde ik de blogjes plaats. Reageren kan zowel op de nieuwe als op de oude blogs. Ik weet niet of ik ook de reacties van de oude blogs terug plaats, dat is weer een flink karwei extra en die tijd besteed ik liever aan...een nuttig of fraai handwerkje.

Behalve aan een enkele quilt besteed ik mijn handwerkuurtjes de laatste jaren vooral aan de nuttige en fraaie handwerken. Een mooie selectie daarvan is bijeen verzameld in een Souvenir de ma Vie. Verder vind je hier stopwerk, merklappen en diverse andere bekende of minder bekende handwerktechnieken. Ook over bezoekjes aan tentoonstellingen en andere handwerkgerelateerde uitstapjes kun je hier het een en ander lezen. Ik exposeer zelf zo nu en dan en ook daarover lees je bij nuttig en fraai.

Ik wens je veel plezier bij Nuttig en fraai,
Marcella

vrijdag 30 december 2005

Victoriaans, dus mooi!

Op veler verzoek mijn nieuwste aanwinsten voor de tussen-kunst-en-kitsch-boom.
achter spaarvarken en babouchka is de bruidstaart uit 2004 nog zichtbaar

5 opmerkingen:

Liesje zei

Jippie!!! :o ze zijn geplaatst!! :) Mooi zijn ze he.... Tot morgen, groetjes van Liesje en een pootje van de kleinpoezen Bumi en Luna (of was het nou Luna en Bumi? ;) )

marcella zei

mag ik volgend jaar een poezenbal?

Liesje zei

heb je die nog niet dan? shame on me!! die ga ik dan nog snel even halen bij de bij want er was dit jaar een lief klein blauw kerstpoesje....

Juul zei

WOW!!!
Dit overtreft mijn stoutste verwachtingen!!!
:D :D :D
Ik vindt ze wel erg ....eh, ...."Victoriaans".......
Heerlijk, toch!
:D :D :D
Bedankt, ik heb genoten!
Juul :D

Marcella zei

erg hè?

maar het "Victoriaanse" neem je me niet meer af