Nuttig en fraaiNuttig en fraai

Onder deze naam vertel ik sinds 25 oktober 2005 over mijn handwerk-leven. Tot augustus 2011 waren mijn verhalen te volgen bij web-log. Tijdens hun verhuizing heb ik de draad opnieuw opgepakt bij blogspot. Omdat ook mijn oude logs nog veel gelezen werden breng ik die over naar mijn nieuwe blogplek. Ik werk in de tijd terug van augustus 2011 tot aan 25 oktober 2005. Vind je het leuk om ook de oude blogjes mee te lezen dan weet je nu in welke volgorde ik de blogjes plaats. Reageren kan zowel op de nieuwe als op de oude blogs. Ik weet niet of ik ook de reacties van de oude blogs terug plaats, dat is weer een flink karwei extra en die tijd besteed ik liever aan...een nuttig of fraai handwerkje.

Behalve aan een enkele quilt besteed ik mijn handwerkuurtjes de laatste jaren vooral aan de nuttige en fraaie handwerken. Een mooie selectie daarvan is bijeen verzameld in een Souvenir de ma Vie. Verder vind je hier stopwerk, merklappen en diverse andere bekende of minder bekende handwerktechnieken. Ook over bezoekjes aan tentoonstellingen en andere handwerkgerelateerde uitstapjes kun je hier het een en ander lezen. Ik exposeer zelf zo nu en dan en ook daarover lees je bij nuttig en fraai.

Ik wens je veel plezier bij Nuttig en fraai,
Marcella

woensdag 23 december 2009

Feest

Nog een paar dagen en dan is het kerstmis. Dagen die voornamelijk gevuld zullen worden aan bezoekjes aan de supermarkt, poelier, slager afgewisseld met de laatste h.h. dingetjes om het huis zo mooi mogelijk te laten stralen met de kerst.
Ik hoop dat er zo nu en dan ook nog een minuutje overblijft voor een steekje of twee maar daar zal het dan wel bij blijven vermoed ik.

Mijn rijtje kerstkaarten groeit met de dag en in deze dagen vind ik het altijd een verrassing wat er op de mat ligt als ik de brievenbus hoor rammelen. Zelf stuurde ik er ook een heleboel en de meeste daarvan zullen inmiddels hun bestemming wel bereikt hebben.

Hartelijk dank voor al jullie papieren en digitale kerstwensen en heb je geen persoonlijk kaartje van mij ontvangen dan wens ik jullie hierFijne kerstdagen en een

Gezond, gelukkig en goed (handwerk-)jaar

22 Reacties

Geen opmerkingen: