vrijdag 26 maart 2010

Plof

Op donderdag komen hier altijd de foldertjes en de lokale krantjes dus toen ik gistermiddag een flinke plof hoorde op de mat was ik allerminst gealarmeerd. Ik verwachtte geen pakketjes en bleef zitten waar ik zat, boven, met een borduurwerkje (een theedoek) in de hand.
Toen ik later naar beneden ging keek ik even op de mat en zag dat het toch de postbode geweest was die de plof veroorzaakt had.
Er lag een grote dikke witte envelop en aangezien die meestal voor mijn lief bestemd zijn (ook al ontvang ik soms zelf ook dikke exemplaren die geheel van kleine humoristische tekeningetjes voorzien zijn en de postbode ongetwijfeld veel vreugd bezorgen ;) ging er nog steeds geen lampje branden.
Een blik op de envelop wees uit dat er toch echt mijn naam op stond.

De afzender bleek Handwerken zonder grenzen, uit de envelop haalde ik een prachtig boek:

Even was ik heel verbaasd, ik had toch niets besteld? Ik keek nogmaals in de envelop op zoek naar een rekening maar die zat er niet in. Toen zag ik op de adressering mijn voornaam staan en het kwartje viel:
Enige tijd geleden vulde ik bij de stand van Handwerken zonder grenzen een aanvraagformuliertje in om hun digitale nieuwsbrief te ontvangen. Onder de aanvragers zouden enkele boeken verloot worden.

Wat een verrassing! Ik had er helemaal geen rekening mee gehouden dat ik een van de gelukkige winnaars zou worden

Het boek is een plaatje!

zomaar wat willekeurige bladzijden :

Het quiltje eronder is gemaakt van stofjes van Kaffe Fasset en de favoriet van Sophie. Ik denk dat er met dit boek als prachtige kleurengids nog wel zo’n leuk quiltje uit voort kan kan komen.

De digitale nieuwsbrief kwam dezelfde dag en daaruit bleek dat het nieuwe nummer van Handwerken zonder grenzen ook in aantocht is. Er komt dus nog een klein plofje na ;)

35 Reacties

Geen opmerkingen: