donderdag 15 november 2007

Nog meer uit de kast

Leuk dat er zoveel reacties waren op mijn kraamcadeau van zoveel jaren geleden. Bij het zoeken kwam ik ook nog vier piepkleine bloesjes maat 62 tegen die ik bewaard heb, twee van haar en twee van hem.
Elise vind ze nog steeds schattig om te zien en om te gebruiken straks want natuurlijk geef ik ze door. Zoonlief die ik mijn bewaarde schatten een paar jaar geleden liet zien vroeg zich enigszins benauwd af of ik hem echt een geruit bloesje had aangetrokken. Ja dus. Sorry kind, je mam vond en vind het nog steeds een leuk ruitje.

Dit zijn de bloesjes van haar:

en deze droeg hij:

twee stoere bloesjes, de rechter heeft een kraagje van geel ribfluweel

en tot mijn verrassing vond ik ook nog dit:

zelf gebreid zonder patroon, zomaar wat rondgebreid met leuke randjes in ajour, het kwam redelijk plat uit ook nog en het is afgewerkt met een gehaakt randje. Het stond schattig op die kleine bolletjes en ik ben nog verbaasd dat ik toen zo’n lief mutsje zonder dat ik enige brei-ervaring had,heb gemaakt.

Op zolder moeten nog meer kleertjes liggen maar veel is weggegeven of is in de poppenkleertjes-mand beland. Speelgoed is er ook nog in ruime mate aanwezig. Er is nog een rieten poppenwagentje, een houten trein en een prachtig pakhuis, ooit door zijn opa (mijn vader) gemaakt. Ach als we even zoeken komen we vast nog meer moois tegen.

19 Reacties

Geen opmerkingen: