zaterdag 30 maart 2019

Chocoladeknut

Wij handwerksters zijn al jaren bekend met de voordelige en goed-borduurbare AH theedoeken en ik ben inmiddels al vele fraaie exemplaren tegengekomen. Zelf liet ik me ook niet onbetuigd en maakte ze in serie, zoals hier:
of als unicum zoals deze bijvoorbeeld:
. De verhalen hierover kun je hier en hier nog eens nalezen. Deze keer worden we min of meer gratis verwend, bij besteding van een bepaald bedrag krijg je plaatjes die je in een album kunt plakken met daarop grote griezels, insecten. Bij de plaatjes zit ook een plakplaatje wat je als tattoo op je huid kunt plakken.
Beschermvelletje eraf, even natmaken en plakken maar...je kent ze ongetwijfeld nog wel uit je jeugd. Nu zie ik overal wel iets in om mijn steekjes op te zetten dus ik maakte een proefje of het ook op linnen wil blijven plakken. Dat lukt en met een paar draadjes metaalgaren werd deze Chocoladeknut, een soort mugje van wat 'glim' voorzien. Het smaakt naar meer dus ik ga ze nu allemaal sparen. Doe je mee?

8 opmerkingen:

Licia Huizer zei

w2at een goed idee !!

Lida zei

Ja lijkt mij ook heel leuk!
Groetjes
Lida

Anoniem zei

Ik heb er hier ook al vier liggen (aardhommel, vanillebij, schaatsenrijder en dagpauwoog) en was me aan het afvragen wat ermee te doen. Dank voor je inspiratie!

kaneeltje zei

Wat een leuk idee! Ik moet bekennen dat ik ze zelf spaar, ik heb een eigen boekje en plak er heerlijk op los. De kids zijn te groot, alhoewel de oudste (20) de tatoeages erg leuk vind.....
Ik geniet bij jou wel mee van de steekjes die je zet!

Truus zei

Wat een geweldig idee!
Jammer dat hier geen XXL AH's zijn dus geen theedoeken hier te krijgen.
De andere die ze bij de 'gewone'AH's verkopen zijn moeilijk te borduren.
Maar eens proberen op ander borduurlinnen -- moet vast ook wel lukken.
Veel borduurplezier
groetjes,Truus uit Drenthe

Wemmie zei

Wat een goed idee. Zal ook maar wat bewaren

Anny zei

Het lukt dus. Leuk! Misschien ook iets voor een soort kastje met insecten. Je weet wel net als een vlinderkistje.

quiltlodge gerda zei

Wat een origineel idee van je!