Nuttig en fraaiNuttig en fraai

Onder deze naam vertel ik sinds 25 oktober 2005 over mijn handwerk-leven. Tot augustus 2011 waren mijn verhalen te volgen bij web-log. Tijdens hun verhuizing heb ik de draad opnieuw opgepakt bij blogspot. Omdat ook mijn oude logs nog veel gelezen werden breng ik die over naar mijn nieuwe blogplek. Ik werk in de tijd terug van augustus 2011 tot aan 25 oktober 2005. Vind je het leuk om ook de oude blogjes mee te lezen dan weet je nu in welke volgorde ik de blogjes plaats. Reageren kan zowel op de nieuwe als op de oude blogs. Ik weet niet of ik ook de reacties van de oude blogs terug plaats, dat is weer een flink karwei extra en die tijd besteed ik liever aan...een nuttig of fraai handwerkje.

Behalve aan een enkele quilt besteed ik mijn handwerkuurtjes de laatste jaren vooral aan de nuttige en fraaie handwerken. Een mooie selectie daarvan is bijeen verzameld in een Souvenir de ma Vie. Verder vind je hier stopwerk, merklappen en diverse andere bekende of minder bekende handwerktechnieken. Ook over bezoekjes aan tentoonstellingen en andere handwerkgerelateerde uitstapjes kun je hier het een en ander lezen. Ik exposeer zelf zo nu en dan en ook daarover lees je bij nuttig en fraai.

Ik wens je veel plezier bij Nuttig en fraai,
Marcella

zaterdag 29 juni 2013

Stoeien op facebook

Vanmiddag even lekker zitten stoeien met mijn facebook-gebeuren. Ik heb wat 'gouwe ouwen' geplaatst in een fotomapje en ondertussen gepuzzeld hoe ik de foto's in de juiste mapjes ging krijgen. Dat blijkt uiteindelijk te lukken. Nu alleen nog de al geplaatste foto's opnieuw plaatsen en dan in het goede mapje. We leren het wel, al gaat het soms l a n g z a a m. Mijn mooie Friese sneewerk letters kregen een plekje en mijn Point de Saxe op verzoek ook. Het geheel werd voorzien van een 's zomers vlindertje in Richelieu Ik heb natuurlijk niet iedere dag iets nieuws te showen :)

12 opmerkingen:

lheurebleue zei

het is maar goed dat zo'n mooie dingen weer eens extra onder de aandacht komen!

Evelyne zei

O, wat een prachtig werk!!

Groetjes, Evelyne

Guusje, zei

Wouw wat mooi. Hier zit heel veel tijd in. Ik denk dat ik ook maar eens ga faceboeken.

Ineke Hulzebos zei

Geweldig, dit is schitterend, wat een engelengeduld heb je hier voor nodig.

GRANNY'S HOUSE zei

Zucht....zo mooi, en zo fijntjes gemaakt en ik mag er zo graag van genieten.

Groetjes
Ines

Conny's-blog zei

Maar wat je hier laat zien is zo erg mooi gemaakt........liefs.Conny

Marijke zei

Wat een beauties allemaal even prachtig wat een kostbaar bezit!
groetjes van Marijke
www.bij-marijke-thuis.blogspot.nl

Gerard zei

Ook op facebook heb ik jouw handwerk(jes) bewonderd, hoewel het hier al is te zien. Iedere dag een nieuw werkstuk, lijkt me inderdaad iets te veel om te kunnen waar maken, al produceer je wel HEEL veel! Waar je de tijd vandaan haalt, vraag ik me verwonderend af.

AnitaS zei

Wat een mooi werk. Vooral de Point de Saxe. Zoiets wil ik wel in mijn pronkrol.

Anoniem zei

Wat een prachtige handwerken laat je weer zien.
goede zondag
groetjes,Truus uit Drenthe

Basje zei

we vinden het niet erg als het niet iedere dag is, maar het is wel heel mooi Basje

Willy zei

Goed dat ik nog even verder kijk. Zo prachtig!